Koning Winter heeft afgelopen weekend vol overtuiging zijn intrede gedaan, een dikke laag sneeuw bedekt het hele land! Voor velen een leuke afwisseling van de gekke quarantaine tijd waar we met z’n allen al maanden in zitten. Sneeuwpret voor jong en oud!

Maar de sneeuw is niet alleen maar leuk, het zorgt ook voor veel ongemak, voornamelijk op de weg. Met man en macht wordt er dag en nacht gewerkt met strooiwagens en sneeuwschuivers om de wegen én de fietspaden zo begaanbaar mogelijk te houden.

Ook bij Beugel dragen wij hier ons steentje aan bij, al jaren zijn wij onderdeel van de gladheidsbestrijding voor Rijkswaterstaat. Maar de sneeuw zorgt natuurlijk niet alleen voor overlast op de openbare wegen. Ook op uw bedrijfsterrein bent u de sneeuw natuurlijk liever kwijt dan rijk. Bent u op zoek naar iemand die uw bedrijfsterrein, entree of parkeerplaats sneeuwvrij kan maken voor uw klanten? Ook dat kan Beugel voor u verzorgen. Van het sneeuwvrij maken van uw opslagterrein tot gladheidsbestrijding op uw parkeerplaats, Beugel klaart de klus voor u!  

De mannen van Beugel staan voor u klaar om te strooien en sneeuw te schuiven in de regio Midden-Drenthe. Voor gladheidsbestrijding in Midden-Drenthe ben je dus bij Beugel aan het juiste adres! Meer informatie of wilt u de sneeuwschuivers van Beugel inzetten voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via: info@beugel-beilen.nl

Gladheidsbestrijding-3-rotated